ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑ ή αλλιώς… ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η ανώδυνη θεραπεία της ενδοδερμίας αποτελεί παγκοσμίως την πιο διάσημη ιατρική θεραπεία κατά του τοπικού πάχους (ψωμάκια). Το σώμα αποκτά ένα ομοιόμορφο και σφριγηλό περίγραμμα και η θεραπεία τελειώνει, χαρίζοντας μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης!

Είναι μια καινοτόμα τεχνική μηχανικού massage, που σμιλεύει το σώμα, ενισχύει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, εξαφανίζει την κυτταρίτιδα, διορθώνει την επιδερμική χαλάρωση.

MASSAGE RELEASE RELAX

Ποιος μπορεί να αντισταθεί, στη σημερινή εποχή, σε μια συνεδρία massage antistress; Εξειδικευμένο, προσωποποιημένο σε κάθε ανάγκη massage, που ξεμπλοκάρει τις ταλαιπωρημένες αρθρώσεις, ειδικότερα στα σημεία που συγκεντρώνεται άγχος και πίεση -στην πλάτη και τους ώμους.

Απαραίτητη επιλογή για όσους/όσες εργάζονται σε περιβάλλον γραφείου, που βλέπουν τις κινήσεις της καθημερινότητας να «λύνονται» και να επαναφέρονται από το μειωμένο στο φυσιολογικό επίπεδο.

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι κλασικές, διαχρονικές, αποτελεσματικές «μπότες», με το διπλό ρόλο! Εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα και ανακουφίζουν τα κουρασμένα πόδια, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Οι μαλακοί και εύκαμπτοι αεροθάλαμοι με το λεμφικό drainage (λεμφική παροχέτευση της κοιλιακής χώρας και των κάτω άκρων) επιτυγχάνουν βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος, αυξάνοντας τη φλεβική και λεμφική ροή.

PROELLIXE

Το μοναδικό μηχάνημα παλμικών δονήσεων-ταλαντώσεων με το καινοτόμο σύστημα Vibrorollage. Μόνο 10 λεπτά ανά συνεδρία αρκούν για να έχουμε τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων. Η χρήση του PROELLIXE είναι απλή και απολαμβάνεις την άσκηση με ευκολία και λιγότερη προσπάθεια. Απλά ανεβαίνετε στην πλατφόρμα του PROELLIXE και νιώθετε σαν χιλιάδες μικροκύλινδροι να κάνουν μασάζ σε όλο σας το σώμα! Χωρίς μυϊκή πίεση, κατακτάτε το στόχο σας: αδυνάτισμα, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, μυϊκή τόνωση, σύσφιγξη, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER IPULSE i300

Για γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική λύση στην τριχοφυΐα επιλέγουμε το Laser iPulse i300. Η προηγμένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία του εγγυάται γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.

Μια πρόταση για ασφαλή και προηγμένο τρόπο αντιμετώπισης της τριχοφυΐας. Η δράση του Laser iPulse i300 βασίζεται στην αρχή της φωτόλυσης, δηλαδή στη δυνατότητα από την τρίχα απορρόφησης ορισμένου μήκους κύματος φωτός, με στόχο να καταστρέψουμε την τρίχα, χωρίς να βλάψουμε το δέρμα που περιβάλλει την τρίχα. Το φως από το μηχάνημα απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα και, έτσι, η τρίχα καταστρέφεται και δεν αναπαράγεται. Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη και δίνει μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Η αποτρίχωση με κερί, σε σώμα και πρόσωπο, έχει δύο απαράβατους κανόνες στο ινστιτούτο μας: αυστηρούς κανόνες υγιεινής και κερί μιας χρήσης που παράγεται από φυσικά υλικά. Προτείνεται για όλες τις ευαίσθητες περιοχές, όπως μπικίνι, μουστάκι, μασχάλες κ.λπ.

Υπηρεσίες αισθητικής σώματος υψηλού επιπέδου, από το κέντρο αισθητικής ZEN BEAUTE στη Θεσσαλονίκη. Ασφαλείς & ανώδυνες θεραπείες, για σώμα σφριγηλό, γεμάτο υγεία…