Άλλες υπηρεσίες

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο νέος τρόπος ζωής της γυναίκας έχει αλλάξει τελείως τη φιλοσοφία του μακιγιάζ. Επιλέγουμε «ολοήμερο» μακιγιάζ με καλλυντικά προϊόντα φυσικά, με mineral συστατικά, make up που μπορούν να φορεθούν άνετα μετά από αισθητικές θεραπείες, χωρίς να προκαλέσουν ερεθισμούς ή να βαρύνουν την επιδερμίδα.

Τα προϊόντα μακιγιάζ JANE IREDALE, με τις ανόθευτες φυσικές χρωστικές ουσίες, παρέχουν τέσσερις (4) σημαντικές λειτουργίες: είναι βάση, κονσίλερ, αντηλιακό και αποτελούν ενεργή φροντίδα για το δέρμα.Μineral foundation, πούδρες, ρουζ, κονσίλερ, κραγιόν, eyeliner, μολύβια χειλιών/φρυδιών σε μια γκάμα φωτεινών αποχρώσεων, διαθέσιμα για κάθε τύπο γυναίκας.

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΒΑΦΗ

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να ξυπνάει με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες;

Τοποθέτηση βλεφαρίδων από φυσική τρίχα:
Οι βλεφαρίδες σας φαίνονται απόλυτα φυσικές και διαρκούν, με τη σωστή φροντίδα, για περισσότερο από ένα (1) μήνα. Μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων, όπως αδύναμες, μικρές, άχρωμες. Με τη βαφή διαρκείας που χρησιμοποιούμε, γερμανικής προέλευσης, η υπηρεσία είναι ακίνδυνη, χωρίς ερεθισμούς και αλλεργίες και διαρκεί έως δύο (2) μήνες.

ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ HENNA

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνική με henna, που είναι οργανικό προϊόν. Η τεχνική αυτή μας δίνει 100% αποτέλεσμα στη βαφή τρίχας, δεν σκληραίνει την τρίχα, δίνει ένα φυσικό, ημιμόνιμο αποτέλεσμα, με σωστό ομοιόμορφο τόνο χρώματος.

Στις περιπτώσεις που δεν έχουμε πολλές τρίχες χρωματίζουμε και την επιδερμίδα, για να έχουμε ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Η τεχνική αυτή (χρωματισμός επιδερμίδας) είναι τελείως ακίνδυνη, διαρκεί έως και τέσσερις (4) εβδομάδες (στην επιδερμίδα) και έως και έξι (6) εβδομάδες (στην τρίχα). Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και μας δίνει επιλογές. Επιλέγουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει και είναι πιο κοντά στη φυσική μας απόχρωση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Η αισθητική περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής και στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς και για εκείνους είναι θέμα υγείας, πρόληψης και βελτίωσης της εμφάνισής τους.

Οι θεραπείες που προτείνουμε για τους άντρες έχουν δημιουργηθεί με βάση τη διαφορετική σύσταση της επιδερμίδας τους από τη γυναικεία, ώστε να αποφύγουμε ερεθισμούς και να έχουμε άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης.

Καθαρισμός ΖΕΝ ΒΕΑUTE για άνδρες

O βαθύς καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα για κάθε περιποίηση προσώπου. Περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, ατμόλουτρο, εξαγωγή μαύρων στιγμάτων δια χειρός αλλά και μηχανήματος, massage και μάσκα (διάρκεια 90’).

Η διαφορετική δομή και λειτουργία του ανδρικού δέρματος μάς κατευθύνει να επιλέξουμε και να εφαρμόσουμε το σωστό πρωτόκολλο καθαρισμού Zen Beaute. Κάνοντας τη σωστή διάγνωση και προσθέτοντας οξέα, αμπούλες και μάσκες δίνουμε καταπραϋντικό και αναπλαστικό ρόλο στον καθαρισμό για άμεση επούλωση, έτσι η εγγύηση μας είναι ότι δεν θα υπάρξει κανένα σημάδι στο πρόσωπό σας, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

HIFU θεραπεία lifting προσώπου/ULTHERAPY με υπερήχους

Μη επεμβατική θεραπεία lifting με υπερήχους που επιτυγχάνει ενεργοποίηση των ινοβλαστών για να παράγουν νέο κολλαγόνο με ασφαλή τρόπο, αντιμετωπίζοντας άμεσα την χαλάρωση της επιδερμίδας.

Το Ultherapy διοχετεύει εστιασμένη ενέργεια με τη βοήθεια των υπερήχων στους μαλακούς ιστούς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας ήπια θερμότητα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τα θεμέλια του δέρματος. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω, προκειμένου να ανορθώσει και να συσφίγξει το δέρμα. Εφαρμόζεται στο περίγραμμα του προσώπου, στην περιοχή των ματιών, στο πηγούνι, στον λαιμό. Το αποτέλεσμα της σύσφιγξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται σταδιακά σε διάστημα 2-3 μηνών περίπου, μετά τη θεραπεία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται για 6 μήνες ακόμα μετά τη θεραπεία.

Η διαδικασία της εφαρμογής είναι αναίμακτη & ανώδυνη, χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια. Ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Το τέλος της εφαρμογής αφήνει την επιδερμίδα έναν ήπιο ερεθισμό και ερυθρότητα, που υποχωρούν άμεσα σε λίγη ώρα.

Μεσοθεραπεία ENVIRON με το μηχάνημα IONZYME DF

Η βαθιά ενυδάτωση ENVIRON με το μηχάνημα IONZYME DF ενδυναμώνει, ομαλοποιεί και εξυγιαίνει τη λειτουργία του δέρματος, ώστε να προλαμβάνει τη φθορά του χρόνου. Τo μηχάνημα IONZYME DF, εξαιτίας της παλμικής ιοντοφόρεσης πεδίου και της καινοτόμας μεθόδου σονοφόρεσης χαμηλής συχνότητας (22KHz), αυξάνει τη διείσδυση των ενεργών βιταμινών κατά 4000% και οι δυο τεχνολογίες, μαζί, συνδυάζονται για καλύτερα αποτελέσματα.

Τα επαγγελματικά προϊόντα της Environ περιέχουν άριστης ποιότητας βιταμίνες χωρίς προσθήκες χημικών χρωστικών, είναι υποαλλεργικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Η σειρά των προϊόντων Environ για φροντίδα στο σπίτι συμπληρώνει και στηρίζει την υγεία του δέρματος σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά και σε οποιεσδήποτε συνθήκες του περιβάλλοντος.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί σε σώμα (πλάτη, ώμοι, στήθος, πόδια) έχει δύο απαράβατους κανόνες στο ινστιτούτο μας: αυστηρούς κανόνες υγιεινής και κερί μιας χρήσης που παράγεται από φυσικά υλικά. Ειδικά για τη δυνατή τρίχα των ανδρών, το κερί που παράγουμε αποφεύγει τους ερεθισμούς.

Αποτρίχωση με Laser IPULSE i300

Για γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική λύση στην τριχοφυΐα επιλέγουμε το Laser iPulse i300. Η προηγμένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία του εγγυάται γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.

Μια πρόταση για ασφαλή και προηγμένο τρόπο αντιμετώπισης της τριχοφυΐας. Η δράση του Laser iPulse i300 βασίζεται στην αρχή της φωτόλυσης, δηλαδή στη δυνατότητα από την τρίχα απορρόφησης ορισμένου μήκους κύματος φωτός, με στόχο να καταστρέψουμε την τρίχα, χωρίς να βλάψουμε το δέρμα που περιβάλλει την τρίχα.

Το φως από το μηχάνημα απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα και, έτσι, η τρίχα καταστρέφεται και δεν αναπαράγεται. Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη και δίνει μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Στο Κέντρο Αισθητικής ZEN BEAUTE παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, αναφορικά με την αισθητική προσώπου και σώματος!